fbpx
Meest recente berichten
Categorieën
Tags

Inspiratie voor jouw geboortedrukwerk

18 mei Inspiratie voor jouw geboortedrukwerk

De komst van je baby brengt onbeschrijfelijk veel vreugde in je leven. Maar vooraleer je je kleine spruit in de armen neemt, krijg je heel wat to do’s voorgeschoteld. Zoals het kiezen van doopsuikerdoosjes en geboortekaartjes. Een leuke opdracht waar je graag tijd voor neemt, want er zijn zoveel mogelijkheden! Met onderstaande trends willen we je graag inspireren vooraleer je een definitieve keuze maakt.

Geboortekaartjes met folie

Als je wil gaan voor een opvallende look, kan je kiezen voor een geboortekaartje met folie.

Je kunt zelf kiezen voor de naam van je kindje, de datum, of bijvoorbeeld om motiefjes te laten glimmen met koperfolie, goudfolie of zilverfolie. Deze geboortekaartjes zien er vervolgens echt chique uit en zullen zeker indruk maken.

Simpel maar trendy

Een geboortekaartje met veel versieringen kan leuk zijn, en laat ook zien wat een feest de geboorte van je kleine spruit is. Net zo belangrijk zijn de rustmomenten na de geboorte, waarbij je met het uitgebreide gezin heerlijk kan genieten.

Denk maar aan het moment waarop je baby in je armen ligt te slapen. Deze heerlijke momenten kun je vertalen in een geboortekaartje met een sobere look. Leg de nadruk op de naam, de datum, het geboortegewicht, …

Zeg het met een diertje

Geboortekaartjes met dieren zijn nu hipper dan ooit. Wat is er nu schattiger dan de geboorte van je baby aankondigen met een lief diertje? Kies dan voor een geboortekaartje in de vorm van een beertje, een vos of voor een uil.

 

Professionele babyfoto’s

Aangezien je maar 1 geboortekaartje maakt , wil je uiteraard dat ieder element en elk detail perfect is. Daarom wordt er steeds vaker beroep gedaan op een professionele fotograaf. Zo’n fotoshoot levert immers heel wat schattige foto’s op die je naast je geboortekaartje ook kan gebruiken voor een fotoalbum.

Wat betreft de babyfoto’s, zien we tegenwoordig dat enerzijds de broertjes, zusjes of zelfs de huisdieren bij de foto’s betrokken worden. Anderzijds is het ook een leuke trend om in te zoomen op bijvoorbeeld die mini-teentjes of –handjes van je baby: superlief én origineel!

Geef het eens een andere vorm

Zijn de standaard rechthoekige kaartjes niets voor jou? Ga dan eens voor een andere vorm voor je geboortekaartje: zoals een wolkje, vlaggenlijn of zelfs een puzzelstukje. Dat is pas origineel.

En mogen we je nog een laatste tip geven? Zorg dan voor een originele tekst, dat recht uit jullie hart komt. Iets grappigs, iets liefs, … kortom: een tekstje dat spontaan een glimlach op de mensen hun gezicht tovert.